Sildenafil

49,00

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Sildenafil kan gebruikt worden bij erectiestoornissen. Het medicijn helpt bij het verwijden van bloedvaten. Hierdoor wordt dit middel niet alleen bij erectiestoornissen gebruikt, maar ook bij andere aandoeningen waarbij bloedvaten betrokken zijn. Niet alle bloedvaten verwijden overigens door Sildenafil, maar juist wel die in de penis.

Waar wordt Sildenafil voor gebruikt?

Omdat juist bloedvaten in de penis door Sildenafil worden verwijd, wordt dit medicijn gebruikt voor erectiestoornissen. Een andere term hiervoor is impotentie. Hierbij gaat het om problemen met het verkrijgen óf behouden van een erectie. Doordat de bloedvaten door dit medicijn wijder worden gemaakt, kan er meer bloed naar de penis stromen.

Hoe werkt Sildenafil?

Het medicijn bevat een groot aantal actieve ingrediënten. Het is het tweelingbroertje van Viagra en bevat dus ook sildenafilcitraat als werkend bestanddeel. Sildenafil  zorgt ervoor dat de werking van een bepaald enzym wordt geblokkeerd. Dit enzym draagt de naam fosfodiësterase-5 (PDE-5) en verzwakt of voorkomt zelfs een erectie.

Sildenafil wordt daarom ook wel een PDE-5 remmer genoemd. Na inname zal deze medicatie ongeveer na een half uur tot een uur gaan werken. Hoelang de medicatie werkt, verschilt echt van persoon tot persoon. Je kunt uitgaan van enkele uren, maar dient er wel rekening mee te houden dat voor een goede erectie nog altijd een seksuele prikkeling nodig is.

Hoe effectief is dit medicijn?

Indien je dit medicijn gebruikt zal dat zeker doeltreffend zijn. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de voorschriften van het medicijn goed opvolgt. Bij seksuele stimulatie heeft Sildenafil zeker een gunstig effect op de kwaliteit van je erectie. De werking zal overigens nog beter zijn als je het middel inneemt zonder voedsel. Dit is dus wel degelijk iets om rekening mee te houden. Neem Sildenafil daarom niet vlak voor een maaltijd of vlak daarna.

Hoe snel zie je resultaat?

Bij gebruik van dit medicijn is het belangrijk dat je ongeveer weet wanneer je seks zult hebben. Op basis daarvan kun je besluiten wanneer je Sildenafil inneemt. Houd er rekening mee dat het ongeveer een half uur tot een uur duurt voordat je penis stijf wordt.

Wat zijn de bijwerkingen?

Helaas kun je tijdens het gebruik van Sildenafil bijwerkingen ervaren. De mate en ernst waarin dit voorkomt wisselt per persoon. Het ene lichaam is nu eenmaal gevoeliger voor medicatie dan het andere. Bijwerkingen die in tot wel 30 procent van de gevallen voorkomen zijn:

 • Hoofdpijn
 • Blozen
 • Opvliegers
 • Maag- en darmklachten (hierbij kun je denken aan misselijkheid of buikpijn. Sommige mannen moeten echt overgeven of hebben last van diarree)

Daarnaast zijn er nog een aantal bijwerkingen bekend die gelukkig iets minder vaak voorkomen. Toch is het goed hier bedacht op te zijn. Indien je veel last krijgt, kun je hier een arts voor raadplegen. Het gaat dan om:

 • Duizeligheid
 • Rugpijn
 • Spierpijn
 • Oogklachten
 • Loopneus
 • Verstopte neus
 • Verlaging van de bloeddruk
 • Tintelingen
 • Branderig gevoel
 • Griepachtige verschijnselen
 • Allergische reacties (bijvoorbeeld jeuk, uitslag of zwelling)

Een enkele keer treden er hartklachten op. Deze moet je zeker serieus nemen en melden bij een arts. Dat geldt ook als je last krijgen van allergieën.

Hoe gebruik je Sildenafil?

Sildenafil is een tablet welke je in moet nemen met water. Het advies is om dit één uur voor de seks te doen. Je mag dit medicijn niet vaker dan één keer per dag gebruiken. Indien je dat wel doet, krijg je namelijk te veel last van bijwerkingen.

Wanneer kan ik stoppen met Sildenafil?

Medicijnen voor erectiestoornissen zijn geen kuur en dus hoef je niet iedere dag een tablet te nemen of een bepaald schema af te werken. Deze erectiepil is bedoeld om een erectie te krijgen en gebruik je dus alleen als je seks gaat hebben. Je kunt op elk gewenst moment stoppen en besluiten dat je geen Sildenafil meer gebruiken wilt. Indien je deze medicatie meerdere jaren gebruikt, kan het zijn dat de werking minder wordt. Wellicht heb je dan een hogere dosis nodig, maar overleg dat altijd eerst met je huisarts.

Sildenafil ervaringen

Veel gebruikers hebben positieve ervaringen met Sildenafil. Als je zoekt op internet lees je vooral dat het middel zeer effectief is. Veel mannen merken dat hun zelfvertrouwen een boost heeft gekregen en melden dat ook hun partner tevreden is over het effect. Vooral mannen die wat ouder zijn, geven aan dat zij meer moeite krijgen om een erectie langer vol te houden. Vaak zie je dat ze onzeker worden en seks gaan uitstellen. Dit tot onvrede van hun partner natuurlijk. Sildenafil heeft al bij veel stellen in deze situaties voor een doorbraak gezorgd. Over bijwerkingen wordt niet of nauwelijks geschreven. Een enkeling geeft aan het niet prettig te vinden om rood te worden in het gezicht.

Sildenafil kopen

Het is niet mogelijk om Sildenafil te kopen zonder recept. Het heeft dan ook geen zin om in een Kruidvat, Etos of andere drogisterij opzoek te gaan naar dit product. Wat je kunt doen is het volgende:

1) Maak een afspraak bij je huisarts en leg jouw erectieprobleem voor. Hierna kun je vragen of jouw huisarts een recept wil uitschrijven voor Sildenafil.

Het kan zijn dat je het vervelend vindt om met deze ‘kwaal’ naar je huisarts te gaan. Dan is de tweede optie zeker iets voor jou.

2) Vind via www.123apotheek.nl de beste aanbieder van dit medicijn. Je kunt dan een consult aanvragen, wat inhoudt dat je een online vragenlijst invult. Een geregistreerde EU-arts zal deze dan beoordelen en op basis van zijn of haar oordeel een recept voor jou uitschrijven. Met dit recept kunt je het erectiemiddel kopen bij een aangesloten apotheek.

Wat kost Sildenafil?

Het medicijn Sildenafil wordt door verschillende fabrikanten aangeboden. Je ziet daarom wat kleine verschillen in de prijs per tablet. Uitgaande van een tablet van 100 mg mag je verwachten dat een tablet ongeveer tussen de € 4,00 en € 6,00 kost.

Waar Sildenafil bestellen: de Kruidvat?

Je kunt dit erectiemiddel pas bestellen als je in het bezit van een recept bent. Eerder in dit artikel heb je kunnen lezen hoe je aan een recept kunt komen. Hiermee kun je Sildenafil bestellen bij een aangesloten apotheek. Zij zorgen ervoor dat het medicijn in een discrete verpakking naar het door jou opgegeven afleveradres wordt verstuurd.

Sildenafil kun je niet bij de Kruidvat bestellen of bij de Etos. Zij verkopen geen medicijnen waar je een recept voor nodig hebt.

Extra informatie

Werkzame stof

Sildenafil

Fabrikant

Meerdere

Categorie

Erectiepillen, erectiestoornissen

Verkrijgbaarheid

Sildenafil is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via een van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sildenafil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling