Veelgestelde vragen

Hoe werkt www.123apotheek.nl?
www.123apotheek.nl is een online apotheek portaal dat alle aanbieders van medicijnen vergelijkt en u doorstuurt naar de beste aanbieder. Wij werken samen met gecertificeerde en geregistreerde apotheken en consultatie services. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u veilige en echte medicijnen ontvangt.
Hoe bestel ik medicijnen zonder recept?
Op www.123apotheek.nl kunt u reguliere medicatie (categorieën UA, UAD en AV), verzorgings- en drogisterijartikelen direct bestellen en afrekenen bij de betreffende aanbieder. Wilt u receptplichtige medicijnen bestellen? Dan verwijzen wij u door naar een aangesloten consult service. Hier vult u een vragenlijst in en een EU arts beoordeelt uw aanvraag en verstrekt een online recept.
Verkoopt 123apotheek de medicijnen zelf?
Nee, www.123apotheek.nl verkoopt zelf geen medicijnen. Wij verwijzen u door naar de beste aanbieder voor uw medicatie.
Wat gebeurt er zodra ik wordt doorverwerwezen naar een aanbieder?
Als u via www.123apotheek.nl een aanbieder heeft gevonden voor uw gewenste medicatie of verzorgingsproduct, wordt u doorverwezen naar de website van de desbetreffende aanbieder.

Hier zult u eerst een online consult moeten aangaan met een geregistreerde EU arts voordat u de medicatie of verzorgingsproducten kunt bestellen en betalen.

Dit is om ervoor te zorgen dat u alleen de juiste medicatie of verzorgingsproducten ontvangt en dat uw gezondheid niet in gevaar komt.

Alle aangesloten aanbieders zijn gecertificeerd en geregistreerd conform Europese richtlijnen. Zo bent u er zeker van dat u veilige en 'echte' medicatie ontvangt.
Hoe werkt de consultservice?
Wilt u receptplichtige medicijnen bestellen via www.123apotheek.nl? Dan sturen wij u door naar een aangesloten consultservice.

Bij deze aanbieder kunt u een vragenlijst invullen over uw gezondheid. Een EU arts beoordeelt uw aanvraag en verstrekt indien nodig een online recept.

De arts stuurt uw recept door naar een gecertificeerde apotheek, of u kunt het recept thuisgestuurd krijgen en de medicatie ophalen bij uw lokale apotheek.

Zo kunt u veilig en betrouwbaar medicijnen bestellen, rechtstreeks via de aanbieder waar wij u naar doorsturen.
Kan ik betalen met iDeal?
Ja, bij de meeste aanbieders op www.123apotheek.nl kunt u betalen met iDeal. Controleer wel altijd de betaalmogelijkheden bij de aanbieder waar u naar wordt doorverwezen.
Hoelang duurt de levering?
De levertijd varieert per aanbieder. Meestal worden bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Raadpleeg de levertijd van de aanbieder waar u naar wordt doorverwezen voor meer informatie.
Ben ik illegaal bezig als ik via www.123apotheek.nl bestel?
Nee, www.123apotheek.nl werkt alleen samen met gecertificeerde en geregistreerde aanbieders die voldoen aan Europese wet- en regelgeving. Zij zullen een recept voor u uitschrijven. U kunt er zeker van zijn dat u veilige en legale producten ontvangt.

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling