Tadalafil

69,00

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Dit medicijn is speciaal geschikt voor mannen die seksueel actief zijn, maar problemen hebben met het krijgen en/of behouden van een stijve penis. Naast erectieproblemen wordt het middel ook ingezet bij een verhoogde bloeddruk in de longen en bij plasproblemen die zijn ontstaan door een te grote prostaat.

Waar wordt Tadalafil voor gebruikt?

Tadalafil wordt gebruikt om een erectiestoornis te behandelen. Het medicijn zorgt ervoor dat sommige bloedvaten wijder worden. Hierdoor gaat bloed beter stromen en zal het gemakkelijker worden om een stijve penis te krijgen. Het is echter wel belangrijk dat er een seksuele prikkeling aanwezig is. Bij het ontbreken hiervan zal dit medicijn niet werken.

Hoe werkt Tadalafil?

De werkzame stof in dit medicijn draagt de naam Tadalafil. Dit is een PDE5-remmer. Zo’n remmer is belangrijk, want het enzym PDE5 zorgt ervoor dat bloedvaten in de penis vernauwen. Indien Tadalafil de werking van dit enzym remt, kunnen bloedvaten dus weer gaan verwijden. Een gunstig gevolg is een betere doorstroming van bloed door de penis. Het resultaat is een goede erectie die langdurig zal aanhouden.

Hoe effectief is dit medicijn?

Vaak treden erectiestoornissen op na de leeftijd van circa 40 jaar. Het medicijn is bij deze groep mannen dan ook zeer effectief. Bij gebruik ervaren zij weer een goede erectie én kunnen zij deze ook behouden. Tadalafil zal echter niet effectief zijn in combinatie met grapefruitsap en nitraten. Ook wordt het afgeraden om alcohol te drinken.

Hoe snel zie je resultaat?

Gelukkig werkt dit middel snel. Een erectiestoornis kan voor veel onzekerheid en stress zorgen. Het is dan ook fijn om te weten dat je na inname van de erectiepil al na een half uur resultaat ziet. Na ongeveer twee uur zal de werking een maximum bereiken. Je krijgt echter tot 36 uur na inname nog altijd gemakkelijker een erectie, mits je natuurlijk seksueel opgewonden bent.

Wat zijn de bijwerkingen?

Helaas zit er aan dit mooie medicijn ook een keerzijde. Net als bij andere medicijnen kun je last van bijwerkingen krijgen. Het is echter niet gezegd dat dat bij iedereen zo is. Dit is dan ook iets wat jezelf moet ervaren. Bijwerkingen van Tadalafil zijn verdeeld in drie categorieën. Hieronder zie je een overzicht:

Soms > 10 tot 30 op de 100 mensen

 • Buikpijn (brandend maagzuur)
 • Misselijkheid (overgeven)
 • Hoofdpijn (soms migraine)
 • Opvliegers
 • Blozen
 • Spierpijn (vooral armen en benen)
 • Rugpijn
 • Verkoudheid
 • Keelpijn
 • Verstopte neus (heel soms bloedneus)

Zelden > 1 tot 10 op de 100 mensen

 • Duizeligheid
 • Flauwvallen

Zeer zelden > minder dan 1 op de 100 mensen

 • Oogklachten
 • Oorsuizen
 • Overmatig zweten
 • Hartkramp
 • Hartkloppingen
 • Hartinfarct
 • Beroerte
 • Aanval met spierschokken en spierkrampen
 • Sikkelcelcrisis bij mensen met sikkelcelziekte
 • Langdurige (en soms pijnlijke) erectie
 • Overgevoeligheid voor Tadalafil

Sommige bijwerkingen kunnen tot ernstige situaties leiden. Het is daarom belangrijk dit meteen te melden bij je huisarts. Doe dit uiteraard ook als er bijwerkingen zijn of andere klachten die niet in dit overzicht staan, waar jij je zorgen over maakt.

Hoe gebruik je Tadalafil?

Indien je last hebt van een erectiestoornis is het advies om één erectiepil (de weekendpil) een half uur voor je seksuele activiteit in te nemen. Als dit lastig te plannen is, mag het ook wat eerder. De werking van deze erectiepil kan namelijk 36 uur aanhouden. Verwacht je vaker dan één keer per week seks? Dan is de dagelijkse pil een optie. Je neemt dan dagelijks één erectiepil en steeds op hetzelfde moment.

Wanneer kan ik stoppen met Tadalafil?

Stoppen met een erectiemiddel kan op elk moment. Indien jij geen seksuele activiteit verwacht, hoef je geen Tadalafil in te nemen. Het medicijn is geen kuur en dus is het niet nodig om een bepaalde dosis op te maken.

Tadalafil ervaringen

Op internet kun je tal van ervaringen vinden van mensen die medicijnen gebruiken. Zo ook van Tadalafil. En die zijn behoorlijk positief. Zo kun je lezen dat mannen het een boost voor hun seksleven vinden. Maar ook termen als “uitstekend”, “zeer effectief” en “een opmerkelijk verschil” komen geregeld langs. Een man schrijft dat hij met Tadalafil een dikkere en zeer harde erectie krijgt en dat zelfs in slappe toestand zijn penis iets dikker dan gebruikelijk is. Ook wordt geregeld genoemd dat mannen hun ochtenderectie weer terughebben. Uiteraard wordt er zo nu en dan ook geklaagd over bijwerkingen, maar over het algemeen kun je stellen dat de ervaringen met Tadalafil zeer positief zijn.

Tadalafil kopen

Als je dit erectiemiddel wilt kopen, heb je een recept nodig. Pas dan ook op met aanbieders op internet die Tadalafil zonder recept verkopen. Je bent op die manier namelijk niet verzekerd van een veilig medicijn. Vaak vragen mensen zich af of je Tadalafil dan kunt kopen bij een Kruidvat, Etos of andere drogisterij. Dit kan echter niet omdat deze winkels geen medicatie verstrekken waar een recept voor nodig is. Tadalafil kun je dan ook alleen bestellen bij een gecertificeerde apotheek. Hoe dat werkt, lees je bij het kopje “Waar Tadalafil bestellen?” onderaan dit artikel

Wat kost Tadalafil?

Tadalafil is verkrijgbaar in verschillende sterktes. Zo zijn er erectiepillen van 5 mg, 10 mg, 20 mg en 25 mg. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit de hoeveelheid tabletten. Hieronder zie je een indicatie van de prijzen.

Bij dit overzicht is uitgegaan van een online aankoop. In de prijzen zit bezorging en consultatie inbegrepen.

 • 84 tabletten van 5 mg kost € 227,00
 • 20 tabletten van 10 mg kost € 191,00
 • 20 tabletten van 20 mg kost € 204,00
 • 84 tabletten van 25 mg kost € 406,00

Waar Tadalafil bestellen?

Indien je last hebt van een erectiestoornis kun je een afspraak maken bij je huisarts. Hij of zij kan jou een recept geven waarmee je het middel bij de apotheek kunt bestellen. Niet alle mannen hebben hier echter zin in. Ze vinden het vaak veel gedoe. Eerst bellen voor een afspraak en vervolgens naar het consult. Gelukkig kan dit ook via internet. Via een van de aanbieders van 123apotheek.nl kun je een online consult aanvragen. Dit consult houdt in dat je een korte vragenlijst moet invullen. Uiteraard volledig naar waarheid zodat een geregistreerde EU-arts kan beoordelen of jij Tadalafil mag gebruiken. Als dat zo is, schrijft hij of zij een recept uit en kun je Tadalafil bestellen bij een online apotheek. Het middel zal discreet verstuurd worden naar het door jou opgegeven adres.

Extra informatie

Werkzame stof

Tadalafil

Fabrikant

Meerdere

Categorie

Erectiepillen

Verkrijgbaarheid

Tadalafil is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via een van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tadalafil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling