Spedra

79,95

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Spedra is een geneesmiddel met de werkzame stof, Avanafil. Dit is een stof die ervoor zorgt dat de penis langer en ook beter stijf blijft. Het is dan ook een geneesmiddel special bedoelt voor de mannen. Verder komt dit geneesmiddel voor in tabletten met sterktes van 50 mg, 100 mg en 200 mg.

Waar wordt Spedra voor gebruikt?

Spedra wordt gebruikt door mannen die problemen hebben met het krijgen, maar ook het behouden van een erectie. Spedra zal namelijk zorgen voor een betere erectie bij de mannen en ook dat de erectie harder en langer zal duren. Het wordt dan ook door artsen voorgeschreven bij mannen met een seksuele stoornis.

Hoe werkt Spedra?

Tijdens seksuele prikkeling worden de bloedvaten van de penis verwijd. Hierdoor kunnen de zwellichamen van de penis zich laten vollopen met bloed en ontstaat er zo een erectie. Maar als je een erectiestoornis hebt, zal er onvoldoende bloed naar de penis stromen en/of blijven, waardoor de erectie weer snel verslapt. Spedra is een geneesmiddel wat onder de PDE5-remmers valt. Dit zorgt voor de afbraak van de bloedverwijdende stoffen, zodat het bloed daar beter en langer aanwezig is en de penis langer stijf blijft. Houd er rekening mee dat Spedra alleen zal werken bij seksuele stimulatie.

Hoe effectief is dit medicijn?

Spedra is één van de erectiepillen die door gebruikers als redelijk effectief wordt beschouwd. Het is een middel wat al snel in werking kan treden vergeleken met andere erectiepillen. Het kan al snel zorgen voor een goede, stijve erectie, die ook erg lang aan kan houden.

Hoe snel zie je resultaat?

Van de erectiepillen op de markt is het bekend dat Spedra het snelst inwerkt vergeleken met de anderen. De werking kan namelijk al binnen 15 tot 30 minuten intreden. Daarnaast is het ook bekend dat dit middel een iets langere werkingsduur heeft dan andere bekende middelen op de markt, namelijk ongeveer 4-6 uur. Deze eigenschappen kunnen nog altijd verschillen doordat sommige gebruikers dit middel op een lege maag nemen, waardoor het middel sneller werkt en sommige gebruikers op een volle maag, waardoor dit middel langzamer intrekt. Houd er rekening mee wanneer je seksuele activiteit verwacht, zodat je zelf kan bepalen wanneer je dit middel in moet nemen.

Wat zijn de bijwerkingen?

Ondanks dat Spedra een effectief middel is voor mannen met een erectiestoornis, kunnen er helaas ook bijwerkingen aan verbonden zijn, aangezien het een medicijn blijft. De één zal er meer last van hebben dan de ander. Hieronder worden de meest voorkomende bijwerkingen beschreven:

Zelden (bij 1-10 op de 100 mensen):

 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus

Zeer zelden (<1 op de 100 mensen):

 • Misselijkheid, buikpijn, brandend maagzuur, braken (vaker bij hogere doseringen).
 • Duizeligheid
 • Benauwdheid
 • Rugpijn, spierpijn, gespannen spieren en spierkramp
 • Slaperigheid
 • Droge mond (meer kans op gaatje; goede verzorging en controle op gebit)
 • Huiduitslag
 • Oogklachten (waarschuw uw arts als u plotseling minder goed ziet)*
 • Vaak kleine beetjes moeten plassen, jeuk aan geslachtsdelen
 • Langdurige en soms pijnlijke erectie
 • Hartkramp, hartinfarct en beroerte*
 • Hartkloppingen, versnelde hartslag of hartrimestoornissen*
 • Sikkelcelcrisis bij mensen met sikkelcelziekte*

Overleg met jouw arts indien één van deze bijwerkingen zich voordoen.

*Waarschuw meteen een arts indien deze bijwerking optreedt.

Daarnaast heeft Spedra ook interacties met een aantal medicijnen. Overleg met jouw arts of apotheker of je Spedra met jouw andere medicatie tegelijk mag nemen.

Hoe gebruik je Spedra?

Het is erg gemakkelijk om Spedra te gebruiken. Het advies bij dit middel is om de tablet ongeveer een kwartier tot halfuur vóór de seksuele activiteit in te nemen. Hierbij is nog wel seksuele stimulans nodig. Op een lege maag werkt Spedra het snelst in. Echter als je misselijk bent, kan je overwegen om eerst wat te eten en dan het medicijn in te nemen. Houd er dan wel rekening mee dat je de tablet iets eerder vóór de seksuele activiteit in moet nemen, namelijk ongeveer een uur ervoor. Dit om de reden dat het medicijn met voedsel in de maag iets langzamer opgenomen wordt.

Gebruik dit medicijn niet vaker dan één keer op een dag.

Let erop dat het drinken van grapefruit-/pompelmoessap de werking van het medicijn kan veranderen en ook de bijwerkingen kunnen verergeren. Het advies is om 24 uur vóór inname van Spedra die sappen niet te nuttigen.

Wanneer kan ik stoppen met Spedra?

Je kan op elk moment ervoor kiezen om te stoppen met dit medicijn als dit gewenst is. Ook als je dit medicijn normaal regelmatig gebruikt, zou je in een keer kunnen stoppen. Daarnaast wordt het gebruikt voor een seksuele activiteit, dus als er geen seksuele activiteit wordt verwacht, hoef je dit middel ook niet te nemen.

Spedra ervaringen

Ook al lees je al deze informatie op Spedra, kunnen we nog steeds niet voorspellen hoe dat precies bij jou gaat werken. Het is daarom wel relevant om te zien hoe andere gebruikers dit middel ervaren. In het algemeen hebben gebruikers goede ervaringen met Spedra. Het is bekend dat dit middel snel inwerkt, wat gebruikers en eventueel hun partners erg tevreden maakt. Zo kan het zijn dat je de tijd vergeten bent of geen seksuele activiteit had gepland. Dit middel is dan erg geschikt door zijn snelle inwerkingstijd. Het wordt als redelijk effectief ervaren met weinig tot geen bijwerkingen.

Spedra kopen

Spedra is alleen verkrijgbaar met een recept bij een gecertificeerde apotheek. De recept kun je krijgen via jouw huisarts. De huisarts zal tijdens het consult jou gaan beoordelen of jij geschikt bent voor Spedra. Wil je dit liever niet met jouw huisarts bespreken of heb je geen tijd hiervoor? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een online aankoop. Voor een veilig en vertrouwde aankoop verwijzen wij je door naar één van onze aanbieders op 123apotheek.nl. Hoe dat werkt, kun je onderaan dit artikel bij het kopje "Waar Spedra bestellen?" verder lezen.

Wat kost Spedra?

De kosten voor Spedra kunnen erg van elkaar variëren. Dit hangt af van de dosering (50 mg, 100 mg, 200 mg), verpakkingsgrootte, maar ook de aanbieders. De prijzen kunnen hierdoor van € 7,56 tot wel € 28,75 per tablet verschillen. Natuurlijk hoe groter de verpakkingsgrootte is, hoe goedkoper het per tablet zal zijn. Verder bieden sommige aanbieders op het internet Spedra aan waarbij geen recept nodig is. Vaak zijn deze medicijnen een stuk goedkoper, maar is de kans erg groot dat deze medicijnen niet betrouwbaar zijn. Het is dus belangrijk om het bij vertrouwde en bekende aanbieders je medicijnen aan te schaffen.

Waar Spedra bestellen?

Aangezien dit medicijn alleen te verkrijgen is met een recept, kun je het dus niet bij een drogisterij als Etos of Kruidvat kopen. Zij hebben namelijk geen geldig vergunning hiervoor. Naast dat je Spedra bij een gecertificeerde apotheek kunt bestellen, kun je het ook online bestellen. Via 123apotheek.nl vind je betrouwbare aanbieders waarbij je Spedra online kunt bestellen.

Dit is een online consult waarbij je een korte vragenlijst moet invullen, waarna een geregistreerde EU-arts deze in behandeling neemt. Deze vragenlijst dien je naar eerlijkheid te moeten invullen, want alleen zo kan de geregistreerde EU-arts beoordelen of Spedra voor jou veilig is. Is dit het geval? Dan ontvang jij uiteraard het recept om Spedra te kunnen bestellen. Verder kom je ook niet in aanraking met een arts, maar krijg je dus alleen een korte vragenlijst.

Extra informatie

Werkzame stof

Avanafil

Fabrikant

Menarini Benelux nv

Categorie

Erectiepillen, erectiestoornissen

Verkrijgbaarheid

Spedra is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via één van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spedra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling