Vardenafil

49,50

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Vardenafil is een generieke variant van Levitra. Het is een medicijn die speciaal bedoelt is voor mannen die moeite hebben met het krijgen van harde, stijve erecties. De werkzame stof is Vardenafil zelf. Verder is Vardenafil in tabletvorm te krijgen met doseringen van 5 mg, 10 mg en 20 mg.

Waar wordt Vardenafil voor gebruikt?

Vardenafil wordt voorgeschreven als er zich erectiestoornissen voordoen. Het zorgt ervoor dat de penis gemakkelijker stijf wordt en dat die ook langer stijf blijft. Het is naast leefstijladviezen en andere hulpmiddelen, één van de dingen die worden voorgeschreven bij het hebben van een erectiestoornis met een overwegend lichamelijke oorzaak.

Hoe werkt Vardenafil?

Tijdens seksuele prikkeling komen stoffen vrij die zorgen voor een verslapping van de gladde spieren in een zwellichaam van de penis, waardoor de penis zich kan vullen met bloed en zo een erectie ontstaat. Vardenafil remt de afbraak van deze stoffen, zodat deze langer aanwezig blijven. Hierdoor blijft het bloed daar en zorgt het ervoor dat de penis langer stijf blijft.

Hoe effectief is dit medicijn?

Vardenafil is erg effectief gebleken voor het behandelen van de klachten van een erectiestoornis. Het overgrote deel van de gebruikers benoemen dit middel als zeer effectief. Het middel kan al erg snel in werking treden en ook lang zijn werking behouden. Echter is seksuele prikkeling nog wel nodig om dit middel helemaal zijn werking te laten doen.

Hoe snel zie je resultaat?

Zoals al eerder benoemd, kan dit medicijn al snel in werking treden. Dit kan altijd nog wel verschillen per individu. Wanneer je een lege maag hebt, kan het al binnen 15 tot 25 minuten werken. Wanneer je wel van te voren gegeten hebt, kan het 1 tot 2 uur duren voordat het werkt.  Zo heb je ook zelf in de hand wanneer je dit middel moet nemen. De werking houdt ook ongeveer 4 tot 5 uur aan. Afhankelijk van de hoeveelheid seksuele prikkeling, kan dit ook de tijd van intreden van de werking eventueel beïnvloeden.

Wat zijn de bijwerkingen?

Naast dat dit middel erg effectief is voor erectiestoornissen, zijn er echter ook bijwerkingen bekend die op kunnen treden. Hieronder worden de meest bekende bijwerkingen benoemd:

Soms (bij 10-30 op de 100 mensen):

 • Hoofdpijn

Zelden (bij 1-10 op de 100 mensen):

 • Misselijkheid, buikpijn, brandend maagzuur, braken (vaker bij hogere doseringen).
 • Duizeligheid
 • Verstopte neus

Zeer zelden (<1 op de 100 mensen):

 • Rugpijn, spierpijn, gespannen spieren en spierkramp
 • Droge mond (meer kans op gaatje; goede verzorging en controle op gebit)
 • Huiduitslag, rode huid
 • Oogklachten (waarschuw uw arts als u plotseling minder goed ziet)*
 • Oorsuizen
 • Langdurige en soms pijnlijke erectie
 • Hartkramp, hartinfarct en beroerte*
 • Hartkloppingen, versnelde hartslag of hartrimestoornissen*
 • Tintelingen
 • Psychische klachten
 • Slaapstoornissen
 • Aanval met spierschokken en spierkrampen*
 • Sikkelcelcrisis bij mensen met sikkelcelziekte*
 • Overgevoeligheid (huiduitslag, galbulten, jeuk en in ernstige gevallen zwelling van lippen, tong, keel gezicht)*

Overleg met jouw arts indien één van deze bijwerkingen zich voordoen.

*Waarschuw meteen een arts indien deze bijwerking optreedt.

Daarnaast heeft Vardenafil ook interacties met een aantal medicijnen. Overleg met jouw arts of apotheker of je Vardenafil met jouw andere medicatie tegelijk mag nemen.

Hoe gebruik je Vardenafil?

Het gebruik van Vardenafil is zeer eenvoudig. Het wordt aangeraden om de tablet ongeveer een halfuur tot een uur tijd vóór de seksuele activiteit in te nemen, aangezien het eventjes kan duren voordat het middel begint te werken. Het wordt aangeraden om Vardenafil zonder een vetrijke maaltijd in te nemen, omdat dit de werking kan vertragen. Word je misselijk? Dan kun je de tablet met wat voedsel innemen. Maar daaraan zit wel de opmerking dat het iets langer duurt voordat het middel in werking treedt.

Let erop dat het drinken van grapefruit-/pompelmoessap de werking van het medicijn kan veranderen en ook de bijwerkingen kunnen verergeren. Het advies is om 24 uur vóór inname van Vardenafil die sappen niet te nuttigen.

Wanneer kan ik stoppen met Vardenafil?

Het stoppen met Vardenafil kan in principe op elk moment. Aangezien Vardenafil geen kuur is hoef je het dus ook niet dagelijks in te nemen. Je gebruikt Vardenafil alleen als je seksuele activiteiten verwacht. Indien je dus niet seksueel actief bent hoef je het dus ook niet te gebruiken. Zelfs als je dit medicijn regelmatig hebt gebruikt, kun je direct stoppen met het nemen van Vardenafil zonder enige bijwerkingen.

Vardenafil ervaringen

Op het internet is er genoeg informatie te vinden over de verschillende ervaringen over Vardenafil. Vardenafil is voor vele gebruikers een echte wondermiddel. Het is een geneesmiddel die voor hun een nieuwe wereld opent. Zo merken veel mannen dat hun zelfvertrouwen een stuk hoger is geworden en vinden de partners het ook erg fijn. De mannen geven aan dat ze bij dit medicijn een stuk minder bijwerkingen ervaren vergeleken met bijvoorbeeld Cialis en een betere werking hebben vergeleken met andere erectiepillen. Wel geven een aantal mannen aan dat de werking soms minder kan zijn. Bijvoorbeeld dat ze een goede harde erectie van 1 uur hebben en daarna wat minder, maar gelukkig is dit niet altijd het geval.

Vardenafil kopen

Vardenafil is een geneesmiddel die je alleen met een recept kunt kopen. Hierdoor is dit medicijn alleen bij een gecertificeerde apotheek verkrijgbaar. Om een recept te krijgen zijn er twee manieren. Je kunt een recept krijgen door een afspraak bij jouw huisarts te maken. Hij of zij zal jou beoordelen of het medicijn voor jou geschikt is en het recept uitschrijven indien dit het geval is.

De ander manier is om het online te kopen. Via een van onze aanbieders op 123apotheek.nl kun jij op een veilig manier een online aankoop doen. Hoe dat werkt, lees je bij het kopje “Waar Vardenafil bestellen?” onderaan dit artikel.

Wat kost Vardenafil?

Het is niet precies aan te geven wat de prijzen voor Vardenafil is. Dit heeft namelijk te maken dat dit medicijn in verschillende doseringen verkrijgbaar is, maar ook verpakkingsgrootte en aanbieders. Zo kunnen de prijzen van € 5,28 tot wel € 23,50 per tablet verschillen.

Houd er rekening mee dat je altijd een stuk voordeliger bent als je in grotere hoeveelheden koopt. Daarnaast bespaar je ook nog eens de kosten op een (online) consult. Verder is het natuurlijk ook verstandig om Vardenafil eerst uit te proberen en te kijken hoe je op dit medicijn reageert, voordat je een grootte hoeveelheid inkoopt.

Waar Vardenafil bestellen?

Heb je geen tijd om langs de huisarts te gaan of wil je liever niet over jouw erectieproblemen praten met jouw arts? Dan kun je er ook voor kiezen om het online te bestellen. Je kunt via één van de aanbieders op 123apotheek.nl een online consult aanvragen. Tijdens dit consult kom je niet in aanraking met een fysiek arts. Het is een consult waarbij je een korte vragenlijst naar waarheid moet invullen, want alleen zo kan een geregistreerde EU-arts jou beoordelen en de juiste dosering geven. Geeft hij of zij jou de goedkeuring? Dan zal deze EU-arts jou het recept uitschrijven, waarmee jij Vardenafil kunt bestellen.

Extra informatie

Werkzame stof

Vardenafil

Fabrikant

Meerdere

Categorie

Erectiepillen, erectiestoornissen

Verkrijgbaarheid

Vardenafil is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via één van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vardenafil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling