Priligy (Dapoxetine)

68,00

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Heb jij last van vroegtijdige zaadlozing? Dan is Priligy het medicijn voor jou! Dit medicijn is speciaal bedoelt voor mannen die last hebben van te vroeg klaarkomen. Priligy is een geneesmiddel met de werkzame stof, Dapoxetine. Deze stof behoort ook tot de groep 'selectieve serotonine-heropnameremmers' (SSRI's).

Waar wordt Priligy voor gebruikt?

Priligy wordt gebruikt bij mannen in de leeftijd van 18 tot en met 64 jaar om vroegtijdige ejaculatie te behandelen. Het is natuurlijk erg vervelend als je last hebt van te vroeg klaarkomen, omdat de geslachtsgemeenschap vaak maar erg kort duurt. De volgende criteria worden gebruikt als indicaties om vroegtijdige ejaculatie bij mannen te behandelen:

 • Als de intravaginale ejaculatielatentietijd korter dan 2 minuten is;
 • Slechte beheersing van de ejaculatie;
 • Als er bij minimale seksuele stimulatie steeds voortdurend of herhaaldelijk geëjaculeerd wordt, terwijl de man dit niet wilt;
 • Als er relatieproblemen of persoonlijk leed ontstaat als gevolg van vroegtijdige ejaculatie.

Hoe werkt Priligy?

Priligy is een merknaam voor het actieve stof Dapoxetine. Dapoxetine is het belangrijkste ingrediënt van Priligy. Dit is een stof die ook wel bekend staat als selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Het zorgt ervoor dat de heropname van serotonine in de hersenen worden vertraagd. Serotonine is een belangrijke stof die een rol speelt bij de emoties, stemmingen en ook de ejaculatiebeheersing. Doordat de hoeveelheid serotonine wordt vermindert is het dus mogelijk om de zaadlozing uit te stellen en krijg je het gevoel dat je meer controle krijgt over je eigen zaadlozing.

Hoe effectief is dit medicijn?

Priligy is een medicijn dat klinisch is onderzocht en waarvan bewezen is dat het werkt. Bij correct gebruik is Priligy een zeer effectief medicijn. Zo was er een onderzoek uitgevoerd met 6000 deelnemers over Dapoxetine (Priligy). Waar de resultaten positief waren. Veel mannen zagen meer dan een verdubbeling van hun ejaculatietijd en beoordeelden de resultaten als goed of zelfs zeer goed.

Hoe snel zie je resultaat?

Bij het gebruik van Priligy, zul je redelijk snel het resultaat zien. Na inname van Priligy zal je tussen de 1-3 uur de werking zien optreden. Het zal per persoon verschillen hoe snel de werking zal optreden, aangezien dit te maken heeft met verschillende factoren.

Wat zijn de bijwerkingen?

Ondanks dat Priligy een klinisch onderzocht medicijn is met een effectief resultaat, kunnen er alsnog bijwerkingen aan vastzitten. De meest bekende bijwerkingen worden hieronder opgesomd:

Soms (bij 10 tot 30 op de 100 mensen): 

 • Duizeligheid bij rechtop zitten of staan, in de eerste uren na inname
 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid

Zelden (bij 1 tot 10 op de 100 mensen): 

 • Diarree
 • Droge mond
 • Slapeloosheid
 • Afname libido, minder zin in vrijen
 • Trillen, blozen of zweten
 • Oorsuizen of wazig zien
 • Bloeddrukverhoging
 • Gevoelloosheid of tintelingen in handen of voeten
 • Slaperig, suf zijn, moeheid, geeuwen en verminderd concentratievermogen

Zeer zelden (bij minder dan 1 op de 100 mensen): 

 • Verwardheid
 • Depressieve gedachten
 • Smaakstoornissen
 • Hartklachten, zoals hartkloppingen, versnelde of juist vertraagde hartslag

Bovendien is het belangrijk en ook afgeraden om Priligy te gebruiken in combinatie met alcohol of partydrugs. Is het belangrijk om rekening te houden met andere medicaties, omdat Priligy een wisselwerking heeft met andere medicijnen. Zo mag je het niet samen gebruiken met ontstekingsremmende pijnstillers, antistollingsmedicijnen, plastabletten, etc.

Verder moet er rekening gehouden worden om Priligy te mogen gebruiken met contra-indicaties, zoals leverfunctiestoornis, pathologische hartziekten, voorgeschiedenis met depressie, etc. Het is belangrijk om je arts ervan op de hoogte te houden als je verschillende geneesmiddelen gebruikt en je arts raadplegen als je niet zeker van bent om of je Priligy mag gebruiken.

Hoe gebruik je Priligy?

Het gebruik van Priligy is zeer eenvoudig. Er zijn twee soorten doseringen, 30 mg en 60 mg. Priligy zijn tabletten die je 1 tot 3 uur voor de geslachtsgemeenschap inneemt. De tablet moet in zijn geheel worden ingenomen met een heel glas water. Merk je echter dat je misselijk wordt of flauw gaat vallen, dan kun je de volgende keer het ook met voedsel innemen om dit gevoel te verminderen.

Ervaar je onvoldoende respons bij een dosering van 30 mg en heb je weinig tot geen last van bijwerkingen, dan kan de dosis worden verhoogd naar 60 mg. Ook hier geldt hetzelfde dat je ze 1 tot 3 uur van te voren moet innemen. Bovendien is dit een medicijn die niet dagelijks gebruikt mag worden, maximaal 3 keer per week en mag het niet meer dan 1 dosis per dag ingenomen worden.

Wanneer kan ik stoppen met Priligy?

Het gebruik van Priligy is geen kuur. Hierdoor kun je stoppen wanneer jij zou willen stoppen met het gebruiken van Priligy. Houdt er rekening mee dat als je stopt met Priligy, nadat je een gedurende bepaalde periode hebt gebruikt, er ontwenningsverschijnselen kunnen ontstaan, zoals slaapproblemen of zich duizelig voelen. Zijn er nog andere vragen over het medicijn zelf of gebruik ervan? Neem dan contact op met een apotheker of arts.

Priligy ervaringen

Als je op het internet zoekt naar ervaringen over Priligy, dan kom je een heleboel gebruikers tegen die over het algemeen erg positief zijn over Priligy. Het is een medicijn waarvan sommige het zelfs een wonderpil noemen. Vrijwel iedereen heeft goede en snelle ervaringen met het gebruik van de Priligy. Natuurlijk zijn er ook enkele gebruikers waarbij het minder goed werkt. Dit kan komen, omdat zij een verkeerde dosering hebben gebruikt of het medicijn werkt eenmaal niet bij die mensen. Aangezien het een onderzocht medicijn is met effectief resultaat, is het ook te verwachten dat de merendeel van de gebruikers een goede ervaring met Priligy hebben.

Priligy kopen

Het kopen van Priligy kan alleen bij een apotheek met een geldige recept. Een recept is op twee manieren te verkrijgen, via een afspraak bij je huisarts en/- of als je het liever wat discreter wilt hebben, kun je het ook online kopen bij één van onze vertrouwde partners. Hoe dat werkt, lees je bij het kopje “Waar Priligy bestellen?” onderaan dit artikel.

Let er op dat er ook genoeg aanbieders op het internet zijn die Priligy verkopen zonder een recept. Vaak zijn de medicijnen bij deze aanbieders goedkoper, maar ben je niet verzekerd van een veilig medicijn.

Wat kost Priligy?

De kosten van Priligy kunnen erg van elkaar verschillen. Dit heeft te maken met dat Priligy in verschillende doseringen te verkrijgen is. Zo zijn er tabletten van 30 mg en 60 mg. Daarnaast is er ook een keuze in de verpakkingsgrootte, denk hierbij aan 3, 6, 9 of 12 tabletten. Verder zijn er ook verschillende aanbieders die elk een ander prijs vragen voor Priligy. De prijzen voor Priligy kunnen van €12 tot wel €31 per tablet verschillen. Hoe meer tabletten je aanschaft hoe goedkoper het per tablet zal zijn.

Waar Priligy bestellen?

Priligy is verkrijgbaar bij een apotheek met een geldige recept. Hierdoor moet je wel een afspraak maken bij de huisarts voor het krijgen van een recept. Alleen kan dit niet altijd even goed uitkomen voor iedereen om een afspraak te maken en naar het consult te gaan. Gelukkig is er ook een ander optie namelijk via het internet bestellen.

Je kunt een online consult aanvragen bij één van de aanbieders van 123apotheek.nl. Tijdens dit consult kom je niet fysiek met een arts in aanmerking, maar wordt er een korte online vragenlijst invullen. Deze wordt vervolgens door een geregistreerde EU-arts in behandeling genomen. Indien jij de goedkeuring krijgt, schrijft hij of zij een recept uit aan jou, waarna jij online Priligy kunt bestellen en ontvang jij het binnen 48 uur in huis.

Extra informatie

Werkzame stof

Dapoxetine

Fabrikant

Meerdere

Categorie

Premature ejaculatie

Verkrijgbaarheid

Priligy is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via één van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Priligy (Dapoxetine)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling