Is Xenical een effectief medicijn voor het afvallen?


Wil je weten waar Xenical verkrijgbaar is? Lees dan verder om te ontdekken waar je Xenical kunt kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om Xenical online te bestellen. Bij het proces van online kopen kun je na goedkeuring van een kort ingevulde (online) vragenlijst een doktersrecept verkrijgen, waarna de medicatie binnen 48 uur door een erkende apotheek bij je thuis wordt geleverd. Klik hieronder om Xenical eenvoudig online te bestellen.

Wat is Xenical?

Xenical is een geneesmiddel dat door de artsen voorgeschreven wordt aan mensen die te maken hebben met obesitas (zwaarlijvigheid). Er is sprake van obesitas als de BMI boven de 30 is, maar wordt het ook aan mensen voor geschreven met een BMI van 28 (overgewicht) of hoger in combinatie met risicofactoren, zoals verhoogd vetgehalte in het bloed, hoge bloeddruk of diabetes mellitus type 2. Het is een medicijn met de werkzame stof orlistat, ook wel bekend als een afslank- of vermageringsmiddel.

Wat doet Xenical?

Het is een afslankmiddel wat vooral actief is in je spijsverteringssysteem. Het zorgt dat ongeveer eenderde van het vet dat in het voedsel voorkomt dat je eet wordt verteerd. Dit medicijn helpt namelijk enzymen om vet uit het lichaam te verwijderen zonder het te absorberen. Het blokkeert de afbraak van sommige vetten die je tijdens de maaltijd hebt gegeten. Doordat het vet onverteerd blijft, kan het niet in je lichaam worden opgenomen en wordt het dus uit je lichaam verwijderd.

Houd er rekening mee dat Xenical alleen het vet uit je voeding kan verwijderen en niet het vet dat al door het lichaam is verwerkt. Eet je dus een maaltijd waarin geen vet in zit? Dan zal het ook geen voordelen bieden voor gewichtsverlies.

Hoe lang mag je Xenical gebruiken?

Xenical is een geneesmiddel dat niet langer dan 6 maanden ingenomen mag worden, mits dat de artsen jou hiervoor toestemming geven. Daarnaast wordt er na 12 weken geëvalueerd of je ten minste 5% van je startgewicht bent verloren. Indien dit niet het geval is, wordt het gebruik van Xenical gestaakt, omdat dit medicijn hoogstwaarschijnlijk niet effectief voor je zal zijn, tenzij de arts anders aangeeft."

Hoeveel val je af met Xenical?

Uit verschillende onderzoeken met meer dan 3000 deelnemers kan er geconcludeerd worden dat Xenical zeker een effectief medicijn is voor gewichtsverlies. Zo verloren de deelnemers die Xenical gebruikten, gemiddeld 6,1 kg na een jaar, terwijl de placebogroep slechts 2,6 kg verloor. Bovendien had 20% van de Xenical gebruikers meer dan 10% van hun lichaamsgewicht verloren, in vergelijking met 8% in de placebo groep. Het is verder natuurlijk niet te voorspellen hoeveel een persoon precies zal afvallen bij het gebruik van Xenical. Het wordt echter wel aanbevolen om het in combinatie te gebruiken met lichaamsbeweging en een dieet om er het meeste uit te halen.

Is orlistat hetzelfde als Xenical?

Orlistat is de werkzame stof die mensen met obesitas of overgewicht helpt bij het afvallen. Het wordt verkocht onder verschillende namen, zoals Xenical. Xenical is de merknaam voor orlistat. Dit betekent dat orlistat hetzelfde is als Xenical

Waar kan je Xenical kopen?

Xenical is een geneesmiddel die alleen bij gecertificeerde apotheken op recept verkrijgbaar is. Je kunt een recept krijgen door een afspraak te maken bij jouw huisarts. Hij of zij zal tijdens het consult beoordelen of Xenical voor jou geschikt is.

Heb je geen tijd om langs de huisarts te gaan? Dan zou je Xenical ook nog online kunnen bestellen. Dit kan via één van onze aanbieders op 123apotheek.nl. Wij verwijzen je hiervoor graag door naar de volgende pagina, Xenical. Hier kan jij veilig en vertrouwd een online consult aanvragen via onze aanbieders. Tijdens dit consult zal jij online een korte vragenlijst naar waarheid moeten invullen en kom je verder niet in aanraking met een fysieke arts.

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling