Xenical

115,00

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Xenical is een medicijn tegen zwaarlijvigheid. Steeds meer mensen hebben last van obesitas of zwaarlijvigheid. Je kunt door het berekenen van je BMI ontdekken of jij obesitas hebt. Als de verhouding tussen je lengte en je gewicht groter of gelijk is aan 30 heb je obesitas. Dit kan een gevaar voor je gezondheid opleveren.  Als je BMI namelijk nog verder stijgt en de 40 bereikt, spreek je van morbide obesitas. Een gevaarlijke situatie welke een grotere kans geeft op een verhoogde bloeddruk, een verhoogd cholesterolgehalte en diabetes. Gelukkig kan Xenical jou helpen morbide obesitas te voorkomen. Het is een afslankmiddel wat vooral actief is in je spijsverteringssysteem en helpt bij overgewicht of zwaarlijvigheid.

Waar wordt Xenical voor gebruikt?

Bij een teveel aan ongezond buikvet is het belangrijk dat je hier wat aan gaat doen. Misschien probeer je al gewicht te verliezen, maar lukt dit niet goed genoeg. Vooral heel belangrijk is dat je een gezonde voedingsstijl gaat combineren met bewegen. Als je dit voor elkaar hebt, kun je denken aan een extra middel die helpt bij het afvallen. Xenical is hier uitermate geschikt voor en geeft het beste resultaat in combinatie met goede voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Hoe werkt Xenical?

In het medicijn Xenical zit het werkzame bestanddeel Orlistat. Dit wordt in veel meer afslankmiddelen gebruikt, maar in Xenical in een veel hogere concentratie. Als je het vergelijkt met andere middelen bevatten die vaak maar de helft of zelfs nog minder Orlistat. Dit geeft al aan hoe effectief de werking van Xenical is. Het middel is samen met het bestanddeel Orlistat een zogenaamde lipase remmer. Ter hoogte van je maag- darmkanaal wordt hierdoor voorkomen dat een deel van het vet uit jouw voeding wordt opgeslagen. Het wordt vroegtijdig afgebroken en kan dus niet opgenomen worden. Hierdoor wordt het uit je lichaam verwijderd.

Hoe effectief is dit medicijn?

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar het effect van Xenical. De uitslagen zijn positief. Het middel is zeer doeltreffend als je gewicht wilt verliezen. Indien je Xenical combineert met een gezond voedingspatroon (het liefst laag in calorieën) en voldoende beweging, kun je gemiddeld tot vijf procent extra van je totale overgewicht verliezen. Dit lijkt misschien niet heel veel, maar bedenk dat je niet een streng dieet hoeft te volgen. Door deze dieetpillen wordt namelijk gemiddeld al zo’n 30 procent van al het vet afgebroken. Een streng dieet houd je vaak ook niet lang vol en dus is het veel beter om je voedingspatroon aan te passen en lekker te gaan bewegen.

Hoe snel zie je resultaat?

Het is belangrijk om bij de start van deze behandeling je gewicht te noteren. In principe zou je binnen drie maanden minstens vijf procent moeten zijn afgevallen. Natuurlijk kun je tussendoor controleren of je gewicht al afneemt, maar voor het beste resultaat wacht je tot twaalf weken. Indien er geen of tekort gewichtsverlies is opgetreden, zal dit middel onvoldoende voor jou werken. Bespreek in dat geval met je arts welke andere mogelijkheden er zijn.

Wat zijn de bijwerkingen?

Het is algemeen bekend dat ieder geneesmiddel bijwerkingen kan geven. Dit geldt zelfs voor een eenvoudig product als paracetamol. Het hoeft echter niet zo te zijn dat jij bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van Xenical. Ieder mens is anders en ieder mens reageert ook anders. Toch is het fijn om te weten wat je eventueel zou kunnen verwachten. Bijwerkingen worden meestal gezien tijdens het begin van de behandeling. Dat is goed om te weten, want vaak is het dan namelijk een kwestie van even doorzetten. Ook na het nuttigen van maaltijden met een hoog vetgehalte kun je eerder bijwerkingen ervaren. De meeste bijwerkingen ontstaan door de uitwerking van het middel op je spijsverteringsstelsel. Hierbij kan het gaan om:

 • Een onaangenaam gevoel of pijn in je buik
 • Veel meer drang om naar de wc te gaan
 • Dringend naar het toilet moeten
 • Veel winden laten (waarbij je wat ontlasting kunt verliezen)
 • Vloeibare ontlasting
 • Olieachtige afscheiding uit rectum of vettige / olieachtige ontlasting
 • Lage bloedsuikerspiegels
 • Hoofdpijn

Het is altijd verstandig om bijwerkingen bij je arts te melden. Zeker als ze veelvuldig voorkomen, erger worden of als er onbekende bijwerkingen optreden.

Hoe gebruik je Xenical?

De aanbevolen dosering van Xenical is één capsule bij elke hoofdmaaltijd die vet bevat. Je kunt de capsule doorslikken met een beetje water. In combinatie met een caloriearm dieet dien je dit middel tot drie keer per dag in te nemen. Bij elke inname mag je maaltijd niet meer dan ongeveer 30 procent calorieën uit vet bevatten. Xenical dien je in te nemen tijdens de maaltijd of tot maximaal één uur na je maaltijd. Je kunt een dosis achterwege laten bij een maaltijd zonder vet of als je een maaltijd overslaat.

Wanneer kan ik stoppen met Xenical?

Het middel mag je niet langer dan zes maanden gebruiken. Sowieso dien je dus op deze termijn te stoppen. Indien je jouw gewenste gewicht bereikt hebt, is het echter toegestaan om eerder te stoppen. Het kan namelijk geen kwaad om in één keer het gebruik van Xenical te stoppen. Je kunt ook stoppen als er na twaalf weken geen verandering is opgetreden. Dit middel werkt voor jou dan onvoldoende.

Xenical ervaringen

De ervaringen met Xenical zijn over het algemeen positief. Veel mensen geven aan dat ze afvallen een zware strijd vinden, maar het met behulp van Xenical toch lukt. In sommige gevallen tot zeker zes kilo per maand. Wat opvalt is dat er ook mensen zijn die het als een wonderpil zien en negatieve ervaringen schrijven over het resultaat. Dit is niet helemaal terecht. Het vereist nou eenmaal ook een inspanning van jezelf. Zonder een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging kun je ook geen positief resultaat verwachten.

Xenical kopen

Dit afslankmiddel kun je niet zomaar kopen. Hier is namelijk een recept voor nodig. Deze kun je op twee manieren verkrijgen:

 • Via je huisarts.
  Bespreek jouw probleem en vraag of het mogelijk is een recept te ontvangen voor Xenical.
 • Via www.123apotheek.nl
  Bij ons kun je de beste aanbieder vinden voor Xenical. Druk op de grote knop met "KOOP PRODUCT" of op deze link, je wordt dan doorgestuurd naar de beste aanbieder waar je een consult kunt aanvragen. Je spreekt niet met een arts maar vult een korte vragenlijst in. Deze wordt dan in behandeling genomen door een geregistreerde EU-arts. Indien hij of zij beoordeelt dat jij zonder risico dit middel kunt gebruiken, ontvang je een recept. Hiermee kun je Xenical kopen bij een apotheek.

Wat kost Xenical?

Een Xenical capsule van 120 mg met de werkzame stof Orlistat kost gemiddeld € 0,95 per stuk. Bij een gebruik van drie capsules per dag komt dit neer op € 19,95 per week en € 86,45 euro per maand. Helaas wordt dit middel niet vergoed door zorgverzekeraars.

Waar Xenical bestellen?

Vaak denken mensen dat je Xenical gewoon in de winkel kunt kopen. Zij informeren bij een Etos, het Kruidvat of een andere drogisterij naar dit product. Daar zullen zij echter nul op rekest krijgen. Het medicijn is namelijk alleen maar verkrijgbaar bij een gecertificeerde apotheek. Xenical bestellen doe je dus altijd bij een apotheek en uiteraard mét een recept.

Extra informatie

Werkzame stof

Orlistat

Fabrikant

Hoffmann-La Roche

Categorie

Afvallen, behandelen van obesitas

Verkrijgbaarheid

Xenical is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via een van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xenical” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling