Mysimba

249,00

Krijg gemakkelijk een recept
Geen fysiek bezoek arts nodig
Binnen 48 uur thuis geleverd
De beste aanbieders
ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Hoe werkt het?

1
Kies je medicijn
Daarna stuurt www.123apotheek.nl je door naar de beste aanbieder
2
Vraag een consult aan
Vul de medische vragenlijst in die je krijgt bij de consult
3
Arts kijkt mee
Een arts beoordeeld je vragenlijst en schrijft een online recept uit voor je
4
Aan huis geleverd
De apotheek zal jouw medicatie discreet aan huis leveren

Beschrijving

Mysimba is een medicijn die je eetlust vermindert. Het mag alleen gebruikt worden door mensen die ouder zijn dan achttienjaar. De werking is heel specifiek en een aanvulling op andere maatregelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een speciaal dieet.

Waar wordt Mysimba voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt voor mensen die last hebben van overgewicht (obesitas). Als het je niet lukt om met voldoende lichaamsbeweging en een caloriearm dieet af te vallen, wordt Mysimba als extra middel ingezet om je gewicht te verlagen.

Hoe werkt Mysimba?

Het doel van Mysimba is om het plezier in eten weg te nemen. De twee actieve stoffen in dit middel (Naltrexon en Bupropion) hebben onder andere een uitwerking op je hersenen. Het plezier verdwijnt en daardoor zal jouw eetlust teruggedrongen worden. Hierdoor is het mogelijk om gewicht te gaan verliezen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Indien je tijdens het gebruik van Mysimba niet sport en je voeding niet aanpast, zal het medicijn niet of nauwelijks effect hebben. Bij gebruik van het afslankmiddel  is die combinatie dus heel belangrijk. In de Verenigde Staten zijn al iets meer resultaten bekend over de effectiviteit van dit middel. Binnen dertien maanden verloren gebruikers daar vijf procent van hun lichaamsgewicht.

Hoe snel zie je resultaat?

Dit afslankmiddel kan bij een juist gebruik zeker effectief zijn. Omdat dit medicijn echter nog altijd in een testfase zit, is nog niet heel duidelijk in kaart gebracht hoe snel je resultaat ziet.

Wat zijn de bijwerkingen?

Door die testfase is het lastig om al een goed overzicht van alle bijwerkingen te tonen. Gaandeweg wordt hier natuurlijk steeds meer over bekend. Wel is al duidelijk dat er tijdens het gebruik psychische klachten kunnen optreden. Tevens lopen mensen die al psychische klachten hebben een verhoogd risico dat deze klachten versterken als zij Mysimba gaan gebruiken. Daarnaast worden onder andere onderstaande bijwerkingen ervaren:

  • Misselijkheid
  • Overgeven
  • Maagpijn
  • Diarree
  • Angstaanvallen
  • Moeite hebben met slapen
  • Duizeligheid
  • Kiespijn

Een belangrijke disclaimer is: Gebruik dit medicijn niet als je een hoge bloedruk hebt die moeilijk te regelen is. Ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt afgeraden om Mysimba te gebruiken. Twijfel je of dit medicijn voor jou geschikt is? Overleg dan eerst altijd met een arts.

Uiteraard kun je terugdeinzen als je bovenstaande bijwerkingen ziet. Maar weet dat niet iedereen hier last van krijgt. Hoe gevoelig ben jij? Hoe reageer je op andere medicijnen? Er zijn altijd verschillen tussen mensen. Bovendien helpt rustig opbouwen ook tegen bijwerkingen. Je lichaam kan langzaam wennen aan de stofjes die in dit medicijn zitten. Mocht je erg veel bijwerkingen ervaren dan is het natuurlijk verstandig dit te melden bij je huisarts. Uiteraard ook als er andere klachten optreden die niet in dit lijstje beschreven staan.

Hoe gebruik je Mysimba?

Mysimba is een tablet welke je met water kunt innemen. Deze tabletten bevatten 8 mg Naltrexon en 90 mg Bupropion. Deze laatste stof zorgt ervoor dat de activiteit van dopamine verlaagt. Dat is goed want dopamine verhoogt juist je eetlust. Naltrexon werkt ook in op jouw hersenen en zorgt ervoor dat je minder behoefte hebt om te eten. Je gebruikt het medicijn als volgt:

Week 1: Neem 1 tablet in de ochtend
Week 2: Neem 1 tablet in de ochtend en 1 tablet in de avond
Week 3: Neem 2 tabletten in de ochtend en 1 tablet in de avond
Week 4: Neem 2 tabletten in de ochtend en 2 tabletten in de avond

Wanneer kan ik stoppen met Mysimba?

Stoppen met dit medicijn kan niet in één keer en dus moet je rustig afbouwen. Hierdoor zul je minder last van bijwerkingen ervaren. Stoppen kan in principe pas na zestien weken. Dat is het moment dat een arts het effect van de behandeling met jou evalueert. Indien je minder dan vijf procent van je lichaamsgewicht bent verloren, dien je sowieso te stoppen. Dit medicijn heeft dan helaas onvoldoende effect voor jou. Je kunt met je arts bespreken welke andere mogelijkheden er dan zijn.

Mysimba ervaringen

Indien je wilt starten met een medicijn wil je natuurlijk weten wat de ervaringen van andere gebruikers zijn. Vaak is er op internet veel te vinden. Op speciale forums of in specifieke berichten op medische sites. De ervaringen met Mysimba zijn nog schaars en dat komt waarschijnlijk door de testfase waarin dit medicijn nog zit. De ervaringen die wel beschreven staan, zijn wisselend. De een schrijft dat de kilo’s eraf vlogen, terwijl de ander klaagt over veel bijwerkingen.

Mysimba kopen

Als je Mysimba wilt kopen, moet je daar eerst wel wat voor regelen. Het middel is namelijk niet los te koop in de winkel omdat hiervoor een recept nodig is. Kies vooral wat het beste bij jou past. Regel je het graag zelf? Dan kun je via deze link een consult aanvragen, je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder. Je hoeft hiervoor niet ergens naar toe, maar kunt gewoon thuis een korte vragenlijst invullen. Uiteraard wel eerlijk, want alleen zo kan een geregistreerde EU-arts bepalen of het medicijn veilig is voor jou. Als dit zo is, ontvang jij een recept waarmee je bij een gecertificeerde apotheek Mysimba kunt kopen. Ben je al bekend bij je huisarts omtrent je overgewicht of wil je dit graag met hem of haar bespreken? Maak dan een afspraak en vraag je huisarts om het recept voor Mysimba.

Wat kost Mysimba?

Het lijkt erop dat dit afslankmiddel in het basispakket van de zorgverzekering komt. Echter kan dit per maatschappij verschillen. Het is altijd verstandig om bij jouw zorgverzekeraar te informeren. De kosten waar je anders op moet rekenen zijn bij een onderhoudsdosering van 4 tabletten per dag ongeveer € 1.400,00 per jaar; wat neerkomt op net geen € 27,00 per week.

Waar Mysimba bestellen?

Zoals je hierboven hebt gelezen, is Mysimba niet te koop in een winkel. Het heeft dan ook geen zin om hiernaar te informeren bij een Etos, Kruidvat of andere drogisterij. Je hebt echt een recept nodig en kunt daarmee Mysimba bestellen bij een gecertificeerde apotheek.

Extra informatie

Werkzame stoffen

Bupropion & Naltrexone

Fabrikant

Orexigen Therapeutics, Inc

Categorie

Afvallen, behandelen van obesitas

Verkrijgbaarheid

Mysimba is alleen verkrijgbaar via recept van een arts of via een van de aanbieders op 123apotheek.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mysimba” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE AANBIEDERS
* je wordt doorgestuurd naar de beste aanbieder

Gerelateerde producten

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling