Azitromycine kopen? Bij de Kruidvat of Etos

Wil je weten waar Azitromycine verkrijgbaar is? Lees dan verder om te ontdekken of je Azitromycine kunt kopen bij drogisterijen zoals Kruidvat of Etos. Daarnaast is het ook mogelijk om Azitromycine online te bestellen. Bij het online bestelproces kun je na goedkeuring van een ingevulde korte (online) vragenlijst een doktersrecept ontvangen, waarna de medicatie binnen 48 uur door een erkende apotheek bij je thuis wordt bezorgd. Klik hieronder op de knop om Azitromycine online te bestellen.

Wat is Azitromycine?

Azitromycine is een antibioticum dat tot de groep macroliden behoort en heeft de werkzame stof azitromycine. Macrolide-antibiotica werken tegen infecties die door bacteriën zijn veroorzaakt. Ze remmen namelijk de eiwitaanmaak, waardoor de bacteriën zich niet langer kunnen vermenigvuldigen. De bacterie zal uiteindelijk uitsterven en de symptomen van de bacteriële infectie zullen afnemen.

Waar gebruik je Azitromycine voor?

Azitromycine is een geneesmiddel dat effectief werkt tegen bacteriële infecties. Het is daarom ook zeer effectief bij de behandeling van aandoeningen zoals chlamydia. Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) die herkenbaar is aan een aantal vervelende symptomen, zoals pijn of een branderig gevoel tijdens het plassen, afscheiding uit de penis of vagina en of ongewoon vaginaal bloedverlies. Het is echter ook mogelijk om ongemerkt chlamydia te hebben, aangezien de symptomen niet altijd zullen optreden.

Daarnaast kunnen artsen ook Azitromycine voorschrijven voor de behandeling van luchtweginfecties zoals longontsteking, middenoorontsteking, kinkhoest, huidinfecties zoals wondroos, Lymeziekte, diarree en luchtweginfecties bij bronchiëctasieën en cystische fibrose

Hoeveel Azitromycine bij chlamydia?

Artsen schrijven Azitromycine vaak voor als een eendaagse kuur voor de behandeling van chlamydia. Het is belangrijk om 1 gram (1000 mg) Azitromycine in te nemen. Dit kan worden gedaan door 2 tabletten van 500 mg tegelijkertijd in te nemen of als je tabletten van 250 mg hebt, door deze 4 keer in te nemen. Neem de tabletten in met een glas water, zonder erop te kauwen. Deze kun je zowel voor, tijdens als na het eten innemen. Indien je misselijk wordt, kun je het beter vlak na het eten innemen.

Hoe snel werkt Azitromycine bij chlamydia?

Azitromycine heeft over het algemeen een redelijk snelle werking bij de behandeling van chlamydia. De meeste mensen zullen binnen een paar dagen merken dat hun symptomen verminderen. Bovendien verdwijnen ontstekingen in 95% van de gevallen volledig.

Hoe lang geen seks Azitromycine?

Het is belangrijk om te onthouden dat je na het gebruik van Azitromycine nog steeds besmettelijk kunt zijn voor ongeveer een week. Na het innemen van de pil ben je nog 7 dagen besmettelijk. Pas na de 7e dag kun je chlamydia niet meer overdragen op anderen. Het is daarom belangrijk om gedurende die tijd geen seksueel contact te hebben, ook niet met condoom, handen of mond.

Heb je een recept nodig voor Azitromycine?

Azitromycine is een geneesmiddel dat alleen op recept verkrijgbaar is bij gecertificeerde apotheken. Het is dus niet mogelijk om Azitromycine zonder recept te kopen. Een recept kan verkregen worden via de huisarts of online aanbieders. Let daarnaast op dat er ook veel online sites zijn waar je Azitromycine zonder recept kunt kopen. Deze zijn vaak goedkoper, maar je hebt geen garantie op een veilige en betrouwbare Azitromycine.

Waar kan je Azitromycine kopen: Kruidvat of Etos?

Azitromycine is een geneesmiddel die alleen verkrijgbaar is bij gecertificeerde (online) apotheken. Het is dus niet verkrijgbaar bij drogisterijen zoals Kruidvat of Etos, omdat deze drogisterijen geen geldige vergunning hebben om dit geneesmiddel te mogen verkopen. Met een recept dat je van een (huis)arts hebt gekregen, kun je langs een apotheek gaan om Azitromycine te kopen.

Komt het je echter niet gelegen uit om langs de huisarts te gaan voor een recept of om langs een apotheek te gaan? Dan kun je Azitromycine ook nog online kopen. Wij verwijzen je dan graag door naar de volgende pagina, Azitromycine. Hier vind je een gedetailleerde beschrijving van Azitromycine en kun je ook veilig en vertrouwd een online consult aanvragen bij één van onze aanbieders. Zo hoef je je huis niet uit en zal je niet in aanraking komen met een fysieke arts. Je moet alleen een korte online vragenlijst naar waarheid in te vullen.

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling