Tramadol kopen bij de Kruidvat of Etos?

Wil je weten waar Tramadol verkrijgbaar is? Lees verder om te ontdekken of je Tramadol kunt kopen bij drogisterijen, zoals Kruidvat of Etos. Bovendien is het ook mogelijk om Tramadol online te bestellen. Tijdens het online bestelproces kun je, na goedkeuring van een korte (online) vragenlijst, een doktersrecept verkrijgen. Vervolgens wordt de medicatie binnen 48 uur door een erkende apotheek bij je thuis bezorgd. Klik hieronder om Tramadol online te bestellen.

Wat doet Tramadol met je?

Tramadol is een morfineachtige pijnstiller en behoort ook tot de opioïden. Het is een sterke pijnstiller die vaak wordt gebruikt wanneer de lichtere pijnstillers niet voldoende werken. De werkzame stof is tramadol zelf. Dit is een stofje dat de overdracht van de pijnprikkels in het centrale zenuwstelsel onderbreekt. Hierdoor zullen de pijnsignalen niet of minder sterk in de hersenen aankomen, waardoor de pijnklachten afnemen of verminderen.

Is Tramadol slecht voor je?

Tramadol is bij kortdurend gebruik in principe niet slecht of schadelijk voor je, tenzij je natuurlijk er allergisch voor bent. Echter heeft Tramadol wel wisselwerkingen met andere medicijn, waardoor het gebruik van Tramadol in combinatie met andere medicijnen schadelijk kan zijn. Enkele voorbeelden zijn: bepaalde medicijnen tegen hiv, andere medicijnen die het reactievermogen verminderen of medicijnen tegen depressie. Heb je enige twijfels of een medicijn een wisselwerking heeft met Tramadol? Neem dan contact op met jouw arts of apotheker.

Bovendien kan dit medicijn schadelijk en gevaarlijk zijn als je zwanger bent, zwanger wilt worden en/of borstvoeding wilt geven. Overleg dit echter met jouw arts als dit voor jou van toepassing is. Verder kan het gebruik van Tramadol ook invloed hebben op je rijvaardigheid. Tot slot kunnen er helaas ook bijwerkingen optreden bij het gebruik van Tramadol, zie Bekende bijwerkingen.

Hoeveel Tramadol mag je per dag innemen?

Het verschilt natuurlijk per persoon hoeveel Tramadol iemand per dag mag innemen. Het is daarom ook altijd belangrijk om de doseringen van de arts te volgen en nooit zelf de doseringen te verhogen. De dosis is namelijk aangepast aan de ernst van de pijn en de persoonlijke gevoeligheid. In het algemeen zullen artsen beginnen met het voorschrijven van de laagst effectieve dosis. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is de gebruikelijke begindosering één tot vier keer per dag 50-100 mg Tramadol met een interval van 4 tot 6 uur. Indien het nodig is, kan de dosis worden verhoogd tot een maximum van 400 mg Tramadol per dag. Voor gedetailleerdere informatie over de inname raadpleeg je arts, apotheker of bekijk hiervoor de bijsluiter.

Is Tramadol legaal?

Het antwoord is ja. Tramadol is een legaal geneesmiddel voor pijnbestrijding. Het is verkrijgbaar voor iedereen, mits je een geldig recept hebt. Het kan echter illegaal zijn als je dit geneesmiddel hebt verkregen zonder recept. Tegenwoordig zijn namelijk veel online sites die Tramadol verkopen zonder recept. Deze zijn vaak een stuk goedkoper, maar ben je niet verzekerd van een veilige, betrouwbare en legale Tramadol. Zorg er altijd voor dat je Tramadol op de juiste en legale manier verkrijgt en gebruikt, aangezien het anders ernstige gezondheidsrisico's met zich mee kan brengen.

Is Tramadol verslavend?

Al eerder is er beschreven dat Tramadol tot de opioïden behoort. Het is echter niet zo sterk werkend als morfine, fentanyl of methadon en dus ook niet zo een sterk verslavend middel. Bij juist gebruik is de kans op verslaving dan ook er gering. Echter bij langdurig, frequent of overmatig gebruik (of misbruik) neemt de kans op verslaving toe. Dit kan zowel leiden tot lichamelijke als psychische afhankelijkheid, waarbij het lichaam tolerantie kan ontwikkelen en uiteindelijk verslaving kan optreden. Het is altijd verstandig om Tramadol geleidelijk af te bouwen als het langdurig is gebruikt, om ontwenningsverschijnselen te voorkomen.

Kan je Tramadol kopen zonder recept?

Tramadol is een geneesmiddel dat alleen op recept verkrijgbaar is. Dit komt doordat Tramadol een sterke pijnstiller en daarom niet zomaar door iedereen gekocht of verkocht kan worden. Omdat veel mensen dit niet weten, vragen ze vaak naar dit geneesmiddel bij drogisterijen, zoals Kruidvat of Etos. Zij zullen je echter afwijzen en je doorverwijzen naar een huisarts of apotheek, omdat er een recept nodig is voor Tramadol.

Hoe kom je aan Tramadol?

Je moet begrijpen dat Tramadol een sterke pijnstiller is, niet iedereen zal dan ook in aanmerking komen voor Tramadol. Een arts zal jou moeten beoordelen om te bepalen of Tramadol geschikt is voor jou. Ze zullen echter alleen Tramadol voorschrijven als je last hebt van de volgende symptomen: als je tijdelijk ernstig veel pijn hebt, als paracetamol of andere pijnstillers, zoals ibuprofen (NSAID) niet voldoende zijn of als je geen NSAID mag gebruiken, of als je langdurige erge pijn hebt, zoals na een operatie of ongeluk en als je erg veel pijn hebt door kanker. Alleen dan zal een arts een recept voor Tramadol aan jou verstrekken, waarmee je het bij een gecertificeerde apotheek kunt kopen.

Waar kan je Tramadol kopen: Kruidvat of Etos?

Zoals je al eerder hebt gelezen, is Tramadol alleen verkrijgbaar met een recept bij gecertificeerde apotheken. Hierdoor kun je dit geneesmiddel dus niet kopen bij een drogisterij, zoals Kruidvat of Etos. Deze drogisterijen hebben namelijk geen geldige vergunning om dit sterke geneesmiddel te mogen verkopen. Naast dat je Tramadol bij een gecertificeerde apotheek kunt kopen, waarvoor je het recept via je huisarts of andere specialist hebt gekregen, is het ook mogelijk om Tramadol online te bestellen.

Dit kan via één van onze aanbieders op 123apotheek.nl. Wij verwijzen je dan graag door naar de volgende pagina, Tramadol. Hier vind je gedetailleerdere informatie over Tramadol en kun je vertrouwd en veilig een online consult aanvragen. Je komt verder niet in aanraking met een fysieke arts. Je hoeft alleen een online korte vragenlijst naar waarheid in te vullen.

Bestel online

Bestel gemakkelijk online zonder een fysiek bezoek aan een arts

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur in Nederland en België

Veilige aanbieders

Alle aanbieders leveren enkel 100% veilige producten

Beoordeeld met 4.8/5

Een beoordeling van 4.8/5 van onze klanten

123apotheek logo

Hulp nodig?

Copyright © 2023  www.123apotheek.nl - Alle rechten voorbehouden.
De inhoud op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling